Vacatures bij het SOB/KOBA

Heb je belangstelling of wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij het SOB?

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

bel tijdens lesuren naar 020-6832943 en vraag naar Irina Taekema.

Profiel van en functie-eisen voor de lesgever

Een lesgever heeft bij voorkeur ervaring in lesgeven, maar dat is geen absolute voorwaarde.Wel wordt van de lesgever verwacht dat hij/zij kennis heeft van de niveaus die gangbaar zijn in onderwijs in de Nederlandse taal als tweede taal (NT2) of die kennis wil en zal verwerven.

Het SOB beschikt over informatie over dit onderwerp.

Functie-eisen:

  1. Flexibel kunnen omgaan met mensen uit verschillende culturen en met verschillende denken leerniveaus.
  2. Moet kunnen improviseren.
  3. In staat tot samenwerken in een team en bereid zich te conformeren aan meerderheidsbesluiten van het team.
  4. Beschikbaar om op de twee vaste dagdelen per week van het lesteam les te geven
  5. Zegt toe vakanties in principe alleen op te nemen in de maanden juli en augustus en in de schoolvakanties voor Noord-Nederland.
  6. Bereid om per week gemiddeld 10 tot 12 uur te investeren in de voorbereiding en uitvoering van de lessen, de aansluitende nabespreking van het lesteam (minimaal één maal per week) en in educatieve en organisatorische activiteiten (van lesteam of organisatie).
  7. Bereid om gedurende een bepaalde periode extra kleine taken uit te voeren, die noodzakelijk moeten worden verricht om het SOB goed te laten functioneren. 

NB: in principe zijn duo-banen uitgesloten. Bij hoge uitzondering en onder bepaalde strikte voorwaarden kan van deze regel afgeweken worden.