Taalmarkt West 10 juni 2022

VRIJWILLIGERS voor onze taalschool GEZOCHT!

Natuurlijk doet SOB Amsterdam mee aan de Taalmarkt in Amsterdam West op 10 juni aanstaande!

Daar kun je horen en zien hoe leuk het geven van taalles is. Plezier hebben in het gebruik en het leren van de Nederlandse taal is voor cursisten heel belangrijk en naast een degelijke methode hoort daar een speelse aanpak bij.

Van 15.00 tot 18.30 zijn we samen met andere organisaties aanwezig. Wij zoeken vrijwilligers die dit plezier willen delen met ons en onze cursisten, waarvan inmiddels een deel afkomstig is uit Oekraïne. Ben jij een (potentiele) docent? Kun jij goed coördineren? Wil jij maatschappelijk actief blijven door een bestuurstaak te vervullen? Kom langs en maak een praatje met ons!

Kijk op https://dehallen-amsterdam.nl/agenda/taalmarkt-west/ voor meer informatie!

Plaats een reactie