Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken vrijwilligers, docenten voor onze taallessen aan buitenlanders. Op dinsdag 8 november staan wij op de Talentenbeurs in de Hallen in Amsterdam West. ’s Middags van 13.00 tot 15.30 uur is iedereen welkom!

Ben je op zoek naar een zinvolle bijdrage op een gebied waar jij affiniteit mee hebt: de taal? Naar contact met mensen afkomstig uit allerlei landen die heel graag (beter) Nederlands willen leren? Naar gezellige collega’s met wie je ervaringen kunt uitwisselen?

Wij zijn een kleine organisatie die met beperkte middelen veel bereikt op het gebied van ondersteuning bij inburgering. Wij willen de participatie van buitenlanders aan het sociale leven in onze stad bevorderen en doen dat door middel van het (beter) leren van de taal en de Nederlandse cultuur.

Heb je op een of twee dagen per week een aantal uren beschikbaar?
Kom langs om kennis te maken en te horen hoe wij werken en wat je kunt doen!

Plaats een reactie