Nieuwe start taal café

Kom je langs bij ons taal café om beter Nederlands te leren spreken?
Op vrijdag 10 maart van 15 tot 17 uur houden we voor het eerst sinds de coronaperiode weer een taal café in de Borgerstraat 52A. Zowel mensen die al les bij ons volgen als mensen die dat (nog) niet doen zijn welkom!

Met begeleiding van enkele docenten/taalcoaches praten we met elkaar over verschillende onderwerpen en zo helpen we deelnemers hun Nederlandse spreekvaardigheid te verbeteren. Er zijn geen kosten aan verbonden en we maken het gezellig met een kopje koffie of thee.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van NLdoet, en mocht je belangstelling hebben om als vrijwilliger mee te helpen dan ben je ook van harte welkom! Je kunt je daarvoor aanmelden op de website van het Oranjefonds of het contactformulier op onze website invullen.

Plaats een reactie