Informatie over het taalcafé

Vind jij het leuk om Nederlands te oefenen buiten de lessen om, samen met andere cursisten en docenten? Dan is het taalcafé echt iets voor jou! We praten in kleine groepen over allerlei onderwerpen. Het is een gezellige middag met koffie, thee en koekjes. De cursisten die al deelnemen zijn erg enthousiast!

Voor wie is het taalcafé bedoeld?

Het taalcafé is er voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken. Door samen met anderen over verschillende dingen te praten is het een leuke en laagdrempelige manier om de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen. Daarnaast is er ook altijd een docent aanwezig die kan helpen met de gesprekjes. Ook als je geen cursist bent bij het SOB ben je welkom! Je moet wel in Amsterdam wonen of werken.

Wat zijn de openingstijden?

Na de kerstvakantie start het taalcafé weer op VRIJDAG 12 JANUARI. Vanaf die dag is het er weer elke week op vrijdag (behalve in de schoolvakanties). De tijd is van 17.00 tot 18.30 uur.

Wat vinden anderen?


De deelnemers aan het taalcafé zijn altijd erg enthousiast, het is fijn om samen te zijn, elkaar te spreken en te leren kennen én je leert de taal op een laagdrempelige manier.

Waar kan ik het taalcafé vinden in Amsterdam?

Het taalcafé vind je in de Borgerstraat 52A in Amsterdam, in het SOB gebouw. Als je binnenkomt is duidelijk aangegeven waar je moet zijn.

Je vindt hier meer informatie en contactgegevens.

Graag zien we je snel in het taalcafé!